Bom Petisco Sardinky bez kostí a kůže v olivovém oleji
Detailní popis produktu
Saridnky jsou skvělé jako předkrm nebo i jako hlavní jídlo. Použít je můžete na toastu, v sendviči. Jejich využití v kuchyni je opravdu široké Sardinky jsou všestranný produkt, velmi chutný a nutričně vyvážený. Uvařte si doma skvělý salát s našimi sardinkami. Je to snadné a velmi chutné. Ingredience: 2 lžičky dijonské hořčice 1 limetka, kůra a šťáva 1 mletý stroužek česneku Olivový olej z otevřených sardinek 1 plechovka bílých fazolí 200g červených a žlutých cherry rajčat 2 jarní cibulky svazek hladkolisté petržele A jdeme na to: 1. Do uzavíratelné sklenice dejte dohromady hořčici, kůru, limetkovou šťávu, mletý česnek a olivový olej ze sardinek bez kůže 2. Pořádně protřepejte. 3. Ve velké míse zkombinujte zbývající suroviny, dochuťte omáčkou. 4. Ozdobte se sardinkami a petrželí. Dobrou chuť přeje vaše portske.czDoplňkové parametry
Kategorie: | Ryby a mořské plody |
---|---|
Stát: | Portugalsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.