Pitéu Treska v olivovém oleji s česnekem
Detailní popis produktu
Bacalhau, neboli sušená nasolená treska je zcela zásadním a oblíbeným jídlem v Portugalsku. Bacalhau je populární již od počátku 16. století, kdy si ji oblíbili námořníci, kteří zjistili, že když rybu nasolí a usuší, vydrží jim na jejich dlouhých zámořských cestách. Bacalhau můžete přidat do salátů, či nechat pouze jako tapas na mini toust. Případně můžete uvařit zapečené brambory s touto skvělou pochoutkou Výběrová treska s česnekem. Složení: treska 66 %, olivový olej 32 %, česnek 1 %Doplňkové parametry
Kategorie: | Ryby a mořské plody |
---|---|
Stát: | Portugalsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.