🎁 Objednejte za 2.000 Kč a dopravu máte ZDARMA ! 🚚

Pitéu Ventresca tuňák v olivovém oleji

189 Kč 168,75 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ventresca z tuňáka pochází z nejšťavnatější a nejlahodnější části ryby, konkrétně z oblasti mezi hlavou a břichem. Tato vzácná část tuňáka je ceněna pro svou vyváženou chuť, přiměřený obsah tuků a vysoký podíl bílkovin s vysokou nutriční hodnotou. Obsahuje také cenné polynenasycené mastné kyseliny, díky čemuž je tato část tuňáka považována za delikatesu ve světové gastronomii. Extra panenský olivový olej je bohatý na polyfenoly, jako je vitamín E, který je silným antioxidantem a už od starověku jej využívali Řekové a Etruskové pro své konzervační vlastnosti. Kromě toho dodává tuňáku jemnou chuť a činí z této kombinace dokonalý gastronomický zážitek. Perfektně se hodí na saláty, do předkrmů. Skvěle doplňuje zeleninu. A je dokonalá do sandvičů. Jedna ryba, spousta výhod!Středomořská strava, kterou UNESCO v roce 2013 vyhlásilo za nehmotné kulturní dědictví lidstva, zastává názor, že ryby jsou základním pilířem zdravé výživy. Tuňák je ryba se zvláště zajímavým nutričním profilem. Má vysoký obsah bílkovin a. jeho bílkoviny navíc obsahují všechny esenciální aminokyseliny – důležitý faktor, protože lidské tělo si je neumí vyrobit, a proto je závislé na potravinách, které je poskytují. Za zmínku také stojí lipidy (nebo tuky), které se nacházejí v tuňákovi: s nízkým procentem nasycených mastných kyselin a vysokým obsahem polynenasycených mastných kyselin je bohatý na omega 3. Díky tomu je dobrým jídlem pro kontrolu hladiny cholesterolu v krvi a k prevenci kardiovaskulárních onemocnění. A co víc, tuňák má vysoký obsah železa, vitamínů a minerálních solí, zejména fosforu, vápníku a hořčíku. Složení: bříška z tuňáka, olivový olej, sůl

Doplňkové parametry

Kategorie: Ryby a mořské plody
Stát: Portugalsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: